O namaTvrtka Noval posluje od 1991. godine u segmentu kvalitetne proizvodnje i distribucije opreme za trgovine i ugostiteljstvo. Od tada pa sve do danas svakodnevnu potvrdu našeg rada pronalazimo u zadovoljnim kupcima te konstantnom širenju asortimana i unaprijeđenju tehnologije.

Naša vizija je konstantno unaprijeđivanje proizvoda i usluga prema potrebama, zahtjevima i željama svakog korisnika, uz naglasak na prepoznavanje dodatnih vrjednosti koje se odražavaju kroz kvalitetu, distribuciju i održavanje.

Za svoju svrhu i misiju imamo ispunjenje potreba, želja i zahtjeva malih i velikih korisnika a sve uz tržišno realnu cijenu, predan tim i kvalitetu kao imperativ


Naše reference

Konzum d.d.

Konzum je vodeći nacionalni maloprodajni lanac u Hrvatskoj sa više od 700 prodavaonica - trgovina u susjedstvu, marketa i super marketa u svim krajevima Hrvatske.

 


Zagrebački Plavi

Daleke 1954. godine u Zagrebu je osnovano poduzeće, pod imenom: ZAGREBAČKI PLAVI. Daljnji razvoj poduzeća bio je usmjeren na poboljšanje kvalitete poslovanja u novim i postojećim objektima, uz stalne inovacije ugostiteljske ponude, u skladu s uočenim potrebama korisnika ugostiteljskih usluga. ZAGREBAČKI PLAVI je u svojim restoranima zadržao tradiciju stare zagrebačke kuhinje i to od špek fileka, rajžleca, plućica na kiselo sve do specijaliteta janjetine s ražnja, pečene race s ražnja, purice s mlincima te domaćim vinima.

 


Mercator d.d

Mercator d.d je jedan od najvećih i najuspješnijih trgovačkih lanaca u jugoistočnoj Europi i vodeći trgovački lanac u Sloveniji. Treći najveći trgovac prehrambenim proizvodima u Hrvatskoj.

 


Spar Hrvatska d.o.o.

SPAR Hrvatska d.o.o. 2001. osnovala je SPAR Austria grupa i najmlađa je tvrtka unutar grupe. SPAR Austria dio je velike SPAR grupe samostalnih tvrtki koje posluju pod zajedničkim znakom jelke. Koncept poslovanja SPAR-a brzo se širio, tako da danas samostalne SPAR tvrtke posluju u 35 zemalja na 5 kontinenata, a njihov broj neprestano raste.

 


Hotel Antunović

Hotel Antunović Zagreb 4* je svečano otvoren 01.09.2006. godine i najmlađi je hotel u grupaciji.Antunović TA d.o.o. sastoji se od 4 hotela u 4 centra Antunović u 4 mjesta: Brčko i Orašje u Bosni i Hercegovini, te Sesvetski Kraljevac i Zagreb u Hrvatskoj. U sklopu svakog centra se nalaze i benzinske postaje.

 


Badel 1862 d.d.

Tvrtka Badel 1862 d.d. osnovana je 1862. godine u Zagrebu, najveći je i najstariji proizvođač jakih alkoholnih pića u Hrvatskoj. Lider je na hrvatskom tržištu jakih alkoholnih pića s tržnim udjelom preko 50%. Ima vodeću poziciju u prometovanju vina, a uz to je i značajan proizvođač vina na 450 ha vlastitih vinograda i tri vlastite vinarije, te kroz dugoročnu poslovnu suradnju s najstarijim i najznačajnijim poljoprivrednim zadrugama u Hrvatskoj.

 


Encian

Zahvaljujući ugovornoj suradnji, imaju razvijenu proizvodnju tableta, kapsula, gelova, krema i tinktura u RH, prema ISO i HACCP standardu.

 


Mesnice Fiolić

Mesnice Fiolić d.o.o. za proizvodnju, preradu i promet mesom i mesnim prerađevinama proizvodno je poduzeće sa više od dva desetljeća dugom tradicijom. Tvrtka Mesnice Fiolić d.o.o. jedna je od najvećih proizvođača svinjskog mesa u Hrvatskoj. Maloprodajni kapaciteti tvrtke sastoje se od 16 prodavaonica na području grada Zagreba, te po jedna prodavaonica u Velikoj gorici i Karlovcu.

 


Mesnice Imes

Tvrtka Imes d.o.o. nastala je iz poduzeća "Kobasičar" 1967. godine. Tokom godina razvijali su proizvodni asortiman na očuvanju tradicije i primjenu najnovijih metoda u proizvodnji. Proizvodni objekt se nalazi u Samoboru u kojem je smještena klaonica, rasjekavaona i prerada mesa.

 


Vindija

Vindija je hrvatska prehrambena tvrtka sa sjedištem u Varaždinu. Izvoz Vindije prelazi 12 posto ukupne prodaje, a 2008. godinu zaključili su s prihodom većim od tri milijarde kuna. S takvim financijskim pokazateljima Vindija je u 2007. godini bila druga najveća prehrambena tvrtka u Hrvatskoj iza Podravke.

 


Trgostil

Zauzima vodeću poziciju u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, odnosno u Krapinsko-zagorskoj županiji, a ujedno posluje i dijelom u Zagrebačkoj županiji. Raspolaže sa 60-tak maloprodajnih objekata ukupne površine od 12.000 m2, od čega 35 prodajnih mjesta sa prehrambenim i neprehrambenim proizvodima ima ukupnu površinu od 8.750 m2.

 


PP Maksimir export-import d.d.

Davne 1947. godine osnovane su dvije nabavno-prodajne zadruge na području Markuševca i Markuševačke Trnave. Ove dvije zadruge spojene su u jednu pod nazivom Poljoprivredna zadruga Maksimir Zagreb 1956. godine. U proljeće 1963. godine dolazi do formiranja sadašnje radne organizacije pod nazivom „PRIVREDNO PODUZEĆE MAKSIMIR“ Zagreb, a 1993. godine poduzeće je ušlo u pretvorbu te je pretvoreno u dioničko društvo.

 


PPK - Bjelovar

U svom sastavu trenutno ima 30 prodavaonica prehrane i trenutno je zaposleno 220 djelatnika. Gotovo već 48 godina djeluje na području RH u različitim oblicima i organizacijskim asocijacijama.

 


Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o. pruža ugostiteljske, hotelijerske, usluge čišćenja i održavanja objekata na kvalitetan i korisnicima zadovoljavajući način, direktno ili putem outsourcinga.

 


Braća Pivac

S više od 400 zaposlenika u Mesnoj industriji "Braća Pivac" i preko 800 u grupaciji Pivac, čine jednu od najrespektabilnijih i najvećih obiteljskih mesnih industrija u ovom dijelu Europe te svoj rast i razvoj nastavljaju na čvrstim temeljima kvalitete i tradicije.

 


NTL

Grupa narodni trgovački lanac okuplja 16 hrvatskih trgovačkih kuća koje u maloprodajnoj djelatnosti na području cijele Hrvatske ostvaruju prihod veći od 8 milijardi kn. U svom trenutnom sastavu Grupa okuplja 16 trgovačkih društava, te zapošljava preko 10.000 djelatnika.

 


Mesna industrija d.o.o.

 


Ledo d.o.o.

Ledo d.d. još od 1958. godine, kada je proizveo prvi industrijski sladoled Snjeguljicu, u Hrvatskoj predstavlja sinonim za iznimnu kvalitetu zamrznutih proizvoda, u prvom redu sladoleda i zamrznutih deserata, zatim tijesta, voća i povrća, ribe, a u novije vrijeme i brzozamrznutih gotovih jela.

 


„KUDELIĆ“ d.o.o.

Poduzeće „KUDELIĆ“ d.o.o. za  proizvodnju, preradu i trgovinu osnovao je Josip Kudelić 1992 godine.Tvrtka „KUDELIĆ“ d.o.o. je privatno društvo u cijelosti od osnivanja i  trenutno upošljava 80 djelatnika. Stvoren je vlastiti asortiman proizvoda , koji je poslužio kao temelj za stvaranje vlastitog lanca maloprodaje.

 


KONČAR- ugostiteljska oprema d.o.o.

Društvo KONČAR- ugostiteljska oprema d.o.o. posluje u okviru koncerna KONČAR- elektroindustrija d.d. Imamo više od pola stoljeća iskustva u projektiranju, proizvodnji, montaži i servisiranju ugostiteljske opreme. Kupcima nudimo širok asortiman proizvoda za kompletno opremanje objekata.

 


Ireks aroma

IREKS AROMA tvrtka kćer IREKS-a iz Kulmbacha, jednog od vodećih proizvođača poboljšivača i namjenskih mješavina za kruh, pecivo i slastičarstvo.

 


EP Group Zagreb

Primarna djelatnost je proizvodnja metalne galanterije na bazi tlačnog lijeva, izrada alata za tlačni lijev kao i rezervnih dijelova alata i strojeva

 


Tommy d.o.o.

Tommy je jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, sa sjedištem u Splitu. 
Kroz svoju maloprodajnu mrežu, pokriva gotovo u cijelosti dalmatinsku regiju, uključujući obalu i zaleđe.Poslovni sustav Tommy trenutno broji 64 prodajna mjesta, redom hipermarketa, supermarketa i marketa, pozicioniranih na području šest županija. Zapošljava preko 1800 radnika.

 


SPAR Hrvatska d.o.o.

SPAR Hrvatska d.o.o. 2001. osnovala je SPAR Austria grupa i najmlađa je tvrtka unutar grupe. Koncept poslovanja SPAR-a brzo se širio, tako da danas samostalne SPAR tvrtke posluju u 35 zemalja na 5 kontinenata, a njihov broj neprestano raste.

 Kolačići pomažu u radu ove stranice. Korištenjem ove stranice slažete se sa uporabom kolačića Kolačići pomaću u radu ove stranice. Korištenjem ove stranice slažete se sa uporabom kolačića OK