Prijava

Konzum d.d.

Konzum je vodeći nacionalni maloprodajni lanac u Hrvatskoj sa više od 700 prodavaonica - trgovina u susjedstvu, marketa i super marketa u svim krajevima Hrvatske.

 

Zagrebački Plavi

Daleke 1954. godine u Zagrebu je osnovano poduzeće, pod imenom: ZAGREBAČKI PLAVI.

Daljnji razvoj poduzeća bio je usmjeren na poboljšanje kvalitete poslovanja u novim i postojećim objektima, uz stalne inovacije ugostiteljske ponude, u skladu s uočenim potrebama korisnika ugostiteljskih usluga.


ZAGREBAČKI PLAVI je u svojim restoranima zadržao tradiciju stare zagrebačke kuhinje i to od špek fileka, rajžleca, plućica na kiselo sve do specijaliteta janjetine s ražnja, pečene race s ražnja, purice s mlincima te domaćim vinima.


Mercator d.d

Mercator d.d je jedan od najvećih i najuspješnijih trgovačkih lanaca u jugoistočnoj Europi i vodeći trgovački lanac u Sloveniji.

Treći najveći trgovac prehrambenim proizvodima u Hrvatskoj.


Spar Hrvatska d.o.o.

SPAR Hrvatska d.o.o. 2001. osnovala je SPAR Austria grupa i najmlađa je tvrtka unutar grupe. SPAR Austria dio je velike SPAR grupe samostalnih tvrtki koje posluju pod zajedničkim znakom jelke.


Koncept poslovanja SPAR-a brzo se širio, tako da danas samostalne SPAR tvrtke posluju u 35 zemalja na 5 kontinenata, a njihov broj neprestano raste.


Hotel Antunović

Hotel Antunović Zagreb 4* je svečano otvoren 01.09.2006. godine i najmlađi je hotel u grupaciji.


Antunović TA d.o.o. sastoji se od 4 hotela u 4 centra Antunović u 4 mjesta: Brčko i Orašje u Bosni i Hercegovini, te Sesvetski Kraljevac i Zagreb u Hrvatskoj. U sklopu svakog centra se nalaze i benzinske postaje.


Badel 1862 d.d.

Tvrtka Badel 1862 d.d. osnovana je 1862. godine u Zagrebu, najveći je i najstariji proizvođač jakih alkoholnih pića u Hrvatskoj.


Lider je na hrvatskom tržištu jakih alkoholnih pića s tržnim udjelom preko 50%. Ima vodeću poziciju u prometovanju vina, a uz to je i značajan proizvođač vina na 450 ha vlastitih vinograda i tri vlastite vinarije, te kroz dugoročnu poslovnu suradnju s najstarijim i najznačajnijim poljoprivrednim zadrugama u Hrvatskoj.


Encian

Zahvaljujući ugovornoj suradnji, imaju razvijenu proizvodnju tableta, kapsula, gelova, krema i tinktura u RH, prema ISO i HACCP standardu.


Mesnice Fiolić

Mesnice Fiolić d.o.o. za proizvodnju, preradu i promet mesom i mesnim prerađevinama proizvodno je poduzeće sa više od dva desetljeća dugom tradicijom.


Tvrtka  Mesnice Fiolić  d.o.o. jedna je od najvećih proizvođača svinjskog mesa u Hrvatskoj. Maloprodajni kapaciteti tvrtke sastoje se od 16 prodavaonica na području grada Zagreba, te po jedna prodavaonica u Velikoj gorici i Karlovcu.


Mesnice Imes

Tvrtka Imes d.o.o. nastala je iz poduzeća "Kobasičar" 1967. godine.


Tokom godina razvijali su proizvodni asortiman na očuvanju tradicije i primjenu najnovijih metoda u proizvodnji. Proizvodni objekt se nalazi u Samoboru u kojem je smještena klaonica, rasjekavaona i prerada mesa.


Vindija

Vindija je hrvatska prehrambena tvrtka sa sjedištem u Varaždinu.


Izvoz Vindije prelazi 12 posto ukupne prodaje, a 2008. godinu zaključili su s prihodom većim od tri milijarde kuna. S takvim financijskim pokazateljima Vindija je u 2007. godini bila druga najveća prehrambena tvrtka u Hrvatskoj iza Podravke.


Trgostil

Zauzima vodeću poziciju u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, odnosno u Krapinsko-zagorskoj županiji, a ujedno posluje i dijelom u Zagrebačkoj županiji.


Raspolaže sa 60-tak maloprodajnih objekata ukupne površine od 12.000 m2, od čega 35 prodajnih mjesta sa prehrambenim i neprehrambenim proizvodima ima ukupnu površinu od 8.750 m2.


PP Maksimir export-import d.d.

Davne 1947. godine osnovane su dvije nabavno-prodajne zadruge na području Markuševca i Markuševačke Trnave. Ove dvije zadruge spojene su u jednu pod nazivom Poljoprivredna zadruga Maksimir Zagreb 1956. godine.


U proljeće 1963. godine dolazi do formiranja sadašnje radne organizacije pod nazivom „PRIVREDNO PODUZEĆE MAKSIMIR“ Zagreb, a 1993. godine poduzeće je ušlo u pretvorbu te je pretvoreno u dioničko društvo. 


PPK - Bjelovar

U svom sastavu trenutno ima 30 prodavaonica prehrane i trenutno je zaposleno 220 djelatnika. Gotovo već 48 godina djeluje na području RH u različitim oblicima i organizacijskim asocijacijama.


Pleter-usluge d.o.o.

Pleter-usluge d.o.o. pruža ugostiteljske, hotelijerske, usluge čišćenja i održavanja objekata na kvalitetan i korisnicima zadovoljavajući način, direktno ili putem outsourcinga.


Braća Pivac

S više od 400 zaposlenika u Mesnoj industriji "Braća Pivac" i preko 800 u grupaciji Pivac, čine jednu od najrespektabilnijih i najvećih obiteljskih mesnih industrija u ovom dijelu Europe te svoj rast i razvoj nastavljaju na čvrstim temeljima kvalitete i tradicije.


NTL

Grupa narodni trgovački lanac okuplja 16 hrvatskih trgovačkih kuća koje u maloprodajnoj djelatnosti na području cijele Hrvatske ostvaruju prihod veći od 8 milijardi kn. U svom trenutnom sastavu Grupa okuplja 16 trgovačkih društava, te zapošljava preko 10.000 djelatnika.


Mesna industrija d.o.o.Ledo d.o.o.

Ledo d.d. još od 1958. godine, kada je proizveo prvi industrijski sladoled Snjeguljicu, u Hrvatskoj predstavlja sinonim za iznimnu kvalitetu zamrznutih proizvoda, u prvom redu sladoleda i zamrznutih deserata, zatim tijesta, voća i povrća, ribe, a u novije vrijeme i brzozamrznutih gotovih jela.


„KUDELIĆ“ d.o.o.

Poduzeće „KUDELIĆ“ d.o.o. za  proizvodnju, preradu i trgovinu osnovao je Josip Kudelić 1992 godine.Tvrtka „KUDELIĆ“ d.o.o. je privatno društvo u cijelosti od osnivanja i  trenutno upošljava 80 djelatnika. Stvoren je vlastiti asortiman proizvoda , koji je poslužio kao temelj za stvaranje vlastitog lanca maloprodaje.


KONČAR- ugostiteljska oprema d.o.o.

Društvo KONČAR- ugostiteljska oprema d.o.o. posluje u okviru koncerna KONČAR- elektroindustrija d.d. Imamo više od pola stoljeća iskustva u projektiranju, proizvodnji, montaži i servisiranju ugostiteljske opreme. Kupcima nudimo širok asortiman proizvoda za kompletno opremanje objekata.


Ireks aroma

IREKS AROMA tvrtka kćer IREKS-a iz Kulmbacha, jednog od vodećih proizvođača poboljšivača i namjenskih mješavina za kruh, pecivo i slastičarstvo.


EP Group Zagreb

Primarna djelatnost je proizvodnja metalne galanterije na bazi tlačnog lijeva, izrada alata za tlačni lijev kao i rezervnih dijelova alata i strojeva


Tommy d.o.o.

Tommy je jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, sa sjedištem u Splitu. 
Kroz svoju maloprodajnu mrežu, pokriva gotovo u cijelosti dalmatinsku regiju, uključujući obalu i zaleđe.Poslovni sustav Tommy trenutno broji 64 prodajna mjesta, redom hipermarketa, supermarketa i marketa, pozicioniranih na području šest županija. Zapošljava preko 1800 radnika.


SPAR Hrvatska d.o.o.

SPAR Hrvatska d.o.o. 2001. osnovala je SPAR Austria grupa i najmlađa je tvrtka unutar grupe.


Koncept poslovanja SPAR-a brzo se širio, tako da danas samostalne SPAR tvrtke posluju u 35 zemalja na 5 kontinenata, a njihov broj neprestano raste.


Noval proizvodiStrojevi za obradu mesaStrojevi za vakumiranje i pakiranjeStrojevi za obradu povrćaStrojevi za obradu kruha i tjestaVage i uteziNoževi i priborServis i usluge