Prijava

O nama


Poduzeće Noval posluje od 1981.godine u segmentu kvalitetne proizvodnje i distribucije opreme za ugostitelje. Od tada pa sve do danas svakodnevnu potvrdu našeg rada pronalazimo u zadovoljnim kupcima te u konstantnom širenju asortimana i unaprijeđenju tehnologije.


Kroz navedeno očituje se naša misija i vizija:Naša vizija je konstantno unaprijeđivanje proizvoda i usluga prema potrebama, zahtjevima i željama korisnika, uz naglasak na prepoznavanje dodatnih vrjednosti koje se odražavaju kroz kvalitetu, distribuciju i održavanje.


Noval za svoju svrhu i misiju ima ispunjenje potreba, želja i zahtjeva malih i velikih korisnika ugostiteljske opreme a sve uz tržišno realnu cijenu, predano osoblje i kvalitetu kao imperativ.Asortiman proizvoda koje predstavljamo sadrži većinu najznačajnijih brendova iz segmenta ugostiteljske opreme kao što su OMAS, CEG, ARSA, R.B.A., SALVADOR, TALSA, ZICO, KLINGER, MEDOC, DICK, BRAHER, OMEGA, FACEM, EUROBIL, FIŠ, LA MINERVA i ostali, iste su prepoznali niz poduzeća u potrazi za kvalitetom i pristupačnom cijenom.

Broj, razvijenost i asortiman navedenih brendova kao i Noval-a omogućava i najzahtjevnijima upravo traženo uz pokoji benefit više.

Uz konstantno prihvaćanje inovacija tržišta, kao i njegovih zahtjeva, specijalizirali smo se za servisiranje ugostiteljske opreme te nudimo i proizvode vlastite proizvodnje.
Mesoreznice, strojevi za mljevenje mesa, mješalice, stalci za pršut, strojevi za izradu ražnjića, mlinovi za mak i kavu...samo su mali dio onog što možete pogledati na našem e-katalogu ili u posjeti naših poslovnih prostora.

 

Noval je od osnutka u vlasništvu obitelji Novak koja kroz svoj odnos prema radu, klijentima i brizi o kvaliteti proizvoda gaje tradiciju i stvaraju dodatnu vrijednost svojim klijentima.
Vaš NovalNoval proizvodiStrojevi za obradu mesaStrojevi za vakumiranje i pakiranjeStrojevi za obradu povrćaStrojevi za obradu kruha i tjestaVage i uteziNoževi i priborServis i usluge