Europski strukturni i investicijski fondovi

Korisnik sredstava Noval d.o.o. proveo je Projekt pod nazivom „Jačanje kapaciteta tvrtke NOVAL za konkurentnu i održivu proizvodnju ugostiteljske opreme“. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Proširenjem kapaciteta proizvodnje tj. proširenjem proizvodnog asortimana osigurat će se jačanje konkurentnosti prijavitelja na domaćem tržištu, što će za posljedicu imati očuvanje postojećih radnih mjesta, dodatno zapošljavanje te povećanje prihoda od prodaje. Cilj, odnosno svrha projekta stoga je upravo jačanje konkurentnosti tvrtke Noval d.o.o., kroz ulaganje u proširenje kapaciteta i modernizaciju poslovanja, dok je specifični cilj nabava novih uređaja i alata i adaptiran poslovni prostor što će dovesti do sljedećih rezultata:

  1. (1) Očuvanje radnih mjesta,
  2. (2) Povećanje broja zaposlenih za 2 novozaposlene u odnosu na 2015. godinu,
  3. (3) Povećanje prihoda od prodaje za 36 % u odnosu na 2015. godinu.

Ukupna vrijednost projekta je: 476.163,75 kn. EU je projekt financirala sa 247.000,00 kn, a ostatak iznosa osigurao je korisnik, Noval d.o.o.

Razdoblje provedbe projekta: 09.10.2017. – 09.08.2018.

Kontakt osoba: Zdravko Novak

VIše informacija na stranicama strukturnih fondova

Kolačići pomažu u radu ove stranice. Korištenjem ove stranice slažete se sa uporabom kolačića Kolačići pomaću u radu ove stranice. Korištenjem ove stranice slažete se sa uporabom kolačića OK